Hotel Falkensteiner Club Funimation

= 117,58 RSD

Hotel Falkensteiner Club Funimation

Falkensteiner Club Funimation Katschberg

.

Lokacija: Hotel Falkensteiner Club Funimation

Hotel idealan za porodice na samom skijalištu. 

Sadržaj hotela:  kompletno renovirani wellness centar: zatvoreni i otvoreni bazen, saune i hidromasažna kada, masaža (uz doplatu), centar lepote; bar, restoran, a la carte restoran, dečije igralište, oprema za bebe (babyphone, stolove za presvlačenje, stolice, kade), dečji mini spa centar i garaža.

Ishrana: pun pansion - piće dobrodošlice, doručak (švedski sto),ručak  i večera. Piće tokom večere (pivo, voda, vino, sokovi).

Sadržaj soba: sat/tv, telefon, fen za kosu, sef, balkon ili terasu. 

COMFORT SOBA - veličine oko 19m2; francuski ležaj, kupatilo i toalet. Soba je predviđena za 2 osobe. 

FAMILY COMFORT - veličine oko 27m2;  francuski ležaj, odvojen prostor sa krevetom na sprat za decu, kupatilo i toalet. Soba je klasično opremljena. Soba je predviđena za 2 odraslih + 2 dece. 

FAMILY SUPERIOR  - veličine oko 27m2; francuski ležaj, odvojen prostor sa krevetom na sprat ili kaučem na razvlačenje za 2 dece, kupatilo i toalet. Soba je predviđena za 2 odraslih + 2 dece. 

FAMILY DELUXE - veličine oko 40m2;  apartman na dva nivoa. Dnevni boravak sa kaučem na razvlačenje za 2 dece, na spratu su soba sa francuskim ležajem, soba sa dva ležaja, kupatilo i toalet. Soba je predviđena za 2 odraslih + 3 dece.

FAMILY SUITE COMFORT - veličine oko 32m2; spavaća soba sa dva ležaja, niša sa krevetom na sprat za decu, dnevni boravak sa kaučem na razvlačenje, kupatilo i toalet. Klasična oprema sobe. Soba je predviđena za 2 odraslih + 2 dece. 

FAMILY SUITE SUPERIOR  - veličine oko 38m2; spavaća soba sa dva ležaja, niša sa krevetom na sprat za decu, dnevni boravak sa kaučem na razvlačenje, kupatilo i toalet. Soba je moderno opremljena.  Soba je predviđena za 2 odraslih + 2 dece. 

FAMILY SUITE DELUXE - veličine oko 70m2; spavaće sobe sa bračnim ležajem, dnevni boravak sa odvojenim spavaćim delom sa bračnim ležajem, 2 kupatila. Soba je predviđena za 2 odraslih i 2 dece starijih od 6 godina.

CENOVNIK POGLEDAJTE OVDE