Hotel Sun Beach ★★★

U prethodnim sezonama redovno su nam se iz ovog hotela vraćali veoma zadovoljni gosti, najviše zbog savršenog odnosa između povoljne cene i dobrog kvaliteta usluga

Sve što vam treba

Lokacija je između Platamona i Nei Poria (od oba po desetak minuta šetnje), u okruženju zelenila, voćnjaka, bašti i mora.

Nedavno renovirane sobe (19m²) imaju natkrivene terase i nova kupatila, satelitske TV i klima uređaje, telefon i radio, kao i frižidere (gosti rashlađuju vlastito piće ili voće). Postoji mogućnost besplatne internet konekcije. Gosti koji žele bolju pokrivenost i jači internet signal u sobi, na recepciji mogu iznajmiti uređaj koji će im to omogućiti uz doplatu od 5€ za smenu boravka (svih 12 dana).

U prizemlju je recepcija, lift, sefovi, veliki restoran, aperitiv i „pool bar“. Tu je letnja terasa i lep bazen i, na kraju, pre peščane plaže – novi „beach bar“. Polupansionski obroci (i doručak i večera) serviraju se kao bogat „buffet sto“, uz odličan kvalitet i širok izbor internacionalnih i grčkih jela. Povremeno se, bez doplate, organizuje „Grčko veče“ sa muzičkim programom a brojni sadržaji za zabavu i razonodu su „na dohvat ruke“ u oba obližnja letovališta. Hotel ima vlastiti parking.

Ponuda smeštaja

Sobe

1/2 soba

dva standardna ležaja

1/3 soba

tri standardna ležaja

DOPLATA ZA AUTOBUSKI PREVOZ: U zavisnosti od mesta polaska, navedena je u informacijama i cenovniku koji možete pogledati OVDE