KRSTARENJE KANJONOM DRINE

Previous
Next

SUBOTA - 27. APRIL 2024.

Doživite neponovljivo i opuštajuće krstarenje kanjonom reke Drine u organizaciji ELNOSTOURS turističke agencije.

Krstarenje kanjonom reke Drine koji je jedan od najlepših i najdubljih kanjona u Evopi, i koji na pojedinim mestima doseže dubinu i do 1000 metara, jedinstveno je iskustvo koje morate doživeti. Već posle pola sata plovidbe ulazi se u živopisan predeo koji krase zelena boja vode i šumom obrasle litice koje spajaju vodu sa nebom i gde je svaki trenutak ispunjen nesvakidašnjim i autentičnim prizorima raskošne prirode.

 

 

 

Plovidba je upriličena na brodu Grizzly 2 koji je katamaranskog tipa, na dva nivoa, dimenzija 22,8×6,7 i raspolaže kapacitetom od 140 mesta. Na prvom nivou se nalazi zatvoren salon, dok je na drugom nivou otvorena paluba. 

PLAN I PROGRAM TURE:

Sastanak putnika u 02:15h, predviđeno vreme polaska u 02:30h. Vožnja do Perućca sa usputnim pauzama. U 8:20h sastanak putnika kod plaže jezera Perućac,ukrcavanje na brod. Polazak u 9:00 časova.

Plovidba na relaciji Perućac – Višegrad u dužini od 52 km. Tokom plovidbe prolazi se kroz najatraktivniji deo reke Drine – kanjon, čije se strme litice podižu i do 1000 metara iznad vode. Imaćete prilike da zabeležite vanvremenski spoj prirode i čoveka, veliki broj staništa biljnog i životinjskog sveta u Nacionalnom Parku Tara, ušće reke Žepe u reku Drinu, lokaciju Stari Brod…

Dolazak u Višegrad oko 12:30h. Sledi obilazak Andrićgrada, na Drini ćuprije. Slobodno vreme u Višegradu do 14:15 časova. U 14:30h povratak za Perućac.

Očekivano vreme dolaska u Perućac i polazak za Novi Sad je oko 18:30 časova

CENA PO OSOBI : 6.000,00

CENA ZA DECU DO 10 GODINA: 4.500,00

UKLJUČENO U CENU:

NIJE UKLJUČENO U CENU

Prevoz autobusom turističke klase

Krstarenje brodom

Usluge vodiča/pratioca grupe

Organizacija programa

 Usluge pića na brodu

 Ostali individualni troškovi

 

Napomena:

Odrasli državljani Republike Srbije mogu ploviti sa važećom ličnom kartom ili pasošem. Deca moraju posedovati pasoš za prelazak granice bez obzira da li putuju u pratnji roditelja ili ne i dodatno saglasnost roditelja ukoliko ne putuju sa oba roditelja.

Strani državljani su u obavezi da se sami upoznaju sa režimom ulaska u BIH.

Prevoz kućnih ljubimaca nije dozvoljen.

Zbog uslova plovidbe predviđeno vreme dolazaka može varirati do 30 minuta.

U skladu sa Zakonom o turizmu („Sl. glasnik RS“, br. 17/2019) za izlet nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uslova agencija zadržava pravo otkaza izleta najkasnije 2 dana pre početka putovanja.

Minimum za realizaciju programa 40 putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, agencija zadržava pravo otkaza izleta najkasnije 2 dana pre datuma realizacije.