Leptokaria
Gotovo savršena klima, raskošna prirodna bogatstva kao i nestvarni izlasci sunca jedni su od brojnih razloga zašto Leptokarija ima veliki broj što novih, što turista koji dugi niz godina letuju upravo ovde.
Click Here
Leptokaria
Izgradnja smeštajnih i infrastrukturnih kapaciteta, kao i dobra povezanost sa većim gradskim centrima, doprinela je kvalitetu a time i popularnosti ove destinacije.
Click Here
Leptokaria
Plaža je peščano-šljunkovita, široka i dobro uređena. Šetalište kraj obale, nova trgovačko – pešačka zona i stoletni park upotpunjuju ovaj ambijent, sa brojnim hotelima, restoranima, marketima i prodavnicama, kao i popularnim LIDL-om. Cene ugostiteljskih usluga i prehrambenih proizvoda nisu visoke jer je ponuda prilagođena onima koji ovde žive i kad nije sezona (5.500 stanovnika) a ne isključivo turistima.
Click Here
Leptokaria
Ukoliko se ne koristi vlastito ili iznajmljeno vozilo, tu su lokalne agencije sa ponudom atraktivnih izleta do poetičnog Litohora u podnožju Olimpa, Meteorskih manastira, vodopada u Edesi ili ostrva Skiatos, a velika prednost je i mogućnost brzog odlaska vozom u Katerini, Solun ili čak do Atine.
Click Here
Previous
Next

Smeštaj u Leptokariji


Eleni

Akti
Leptokarias


ADG de luxe


Jorgos

Vremenska prognoza za letovalište

+7
°
C
H: +
L: +
Leptokarya (Pieria)
Thursday, 14 January
See 7-Day Forecast
Fri Sat Sun Mon Tue Wed
+ + + + + +
+ + -2° -3° -2°
+17
°
C
H: +20°
L: +12°
Asprovalta
Monday, 02 November
See 7-Day Forecast
Tue Wed Thu Fri Sat Sun
+18° +18° +17° +19° +18° +17°
+14° +13° +13° +12° +11° +10°