LETO GRČKA 2021.

Ponuda je aktivna

Poštovani putnici, koleginice i kolege subagenti,

Nakon izvršene ankete i sagledavši raspoloženje za letovanje naših putnika, ovim putem Vas obaveštavamo da je ponuda za Letovanje u Grčkoj 2021 aktivna.

Sve putnike koji su se izjasnili da ove godine žele da letuju u istom terminu, destinaciji i objektu kao što je bilo ugovoreno za 2020. godinu, i saglasni su da putuju prema aktuelnim protokolima oko ulaska u Grčku, molimo da izvrše Prijavu za aranžman sa naše web prezentacije i to sa stranice objekta za koji se prijavljuju. U polju NAPOMENA ELNOSTOURS-u obavezno upisati broj Potvrde/Ugovora koji imate.
Takođe molimo i sve putnike koji su saglasni sa gore navedenim da u periodu od 26. do 29. aprila 2021. odu u agenciju u kojoj su izvršili rezervaciju i uplatu i potpišu nove Ugovore.
(Moramo skrenuti pažnju da je moguća promena broja sobe, usled smanjivanja kapaciteta).

U periodu od 26/4-29/4/2021. će se obrađivati rezervacije samo koje se odnose na istu kuću i termin (kako je bilo ugovoreno), a nakon toga, kompletna naša ponuda „Leto Grčka 2021“ ide u „slobodnu prodaju“, odnosno od 5.maja su moguće sve ostale rezervacije i izmene i nikom više ne možemo garantovati identični termin, destinaciju i objekat kao 2020.g. Ukoliko želite da menjate termin letovanja, destinaciju ili kuću, molimo da sačekate sa slanjem Prijava za aranžman dok ne prođu prvomajski i Uskršnji praznici.

Napominjemo da Vašu Potvrdu o zamenskom putovanju možete aktivirati bilo kada u toku ovog leta.
Ukoliko sada imate neku nedoumicu na temu letovanja, savetujemo da sačekate i u tom slučaju birate smeštaj iz raspoloživih kapaciteta u momentu prijave.

U svakom slučaju, potrudićemo se kao i uvek da sve odradimo brzo i efikasno.

Vaš ELNOSTOURS

LETO U GRČKOJ 2021. JE POČELO

Pogledajte vaše omiljene plaže i letovališta iz ponude LETOVANJE U GRČKOJ 2021.