VAŽNE NAPOMENE I INFORMACIJE – HOTEL SUN BEACH

 

 

VAŽNE NAPOMENE I INFORMACIJE

HOTEL JE KATEGORISAN SA TRI ZVEZDE, po standardima grčke hotelske asocijacije HCC. Dvokrevetna soba ima dva standardna (spojena) kreveta ili jedan “francuski” a trokrevetna soba – tri (dva spojena, jedan poseban). Svi sadržaji u svakoj sobi su opisani u tekstu o hotelu na stranici SUN BEACH.

Naknadu za otpornost na klimatske krize / nekadašnju Boravišnu taksu  od ukupno 36 evra za smeštajnu jedinicu i za sme­nu letovanja gosti plaćaju gotovinom domaćinu, prvog dana, pri­likom dolaska. Cena boravišne takse je podložna promeni shodno eventualnim odlukama grčkih vlasti.

PREDSTAVNIK je angažovan u cilju kvalitetnog ispunjenja obaveza Organizatora, pružanja informacija i saveta vezanih za boravak i aktivnosti korisnika usluga. Sa gostima predstavnik, inače stacioniran u obližnjem Nei Poriju, komunicira preko info table, istaknute pored recepcije hotela, na kojoj je objavljeno i vreme redovnog dežurstva u samom objektu. Za hitne slučajeve predstavnik je danonoćno dostupan na mobilni telefon i obavezan je na asistenciju. 

FAKULTATIVNE IZLETE organizuje lokalna agencija – partner „ELNOSTOURS“-a u zakupu kapaciteta, prema sopstvenim uslovima, standardima i cenama. Dajući informaciju na svojim info tablama ili preko predstavnika, „ELNOSTOURS“ nije odgovoran za fakultativne izlete a time ni ne garantuje da ponude drugih lokalnih agencija nisu povoljnije ili kvalitetnije. 

Fotografije na ovoj web prezentaciji  pokazuju izgled hotela u sezonama 2014–2023, sa time da su, zbog raznovrsnih struktura smeštajnih jedinica, ilustracije enterijera izabrane nasumično i ne znače jednoobrazni izgled svake sobe ili kupatila.

VAŽNA NAPOMENA:

Svi putnici koji putuju u Grčku, obavezni su da popune ONLINE formular u roku od 48 sati pred putovanje, na sledećem sajtu:

    • https://travel.gov.gr  
    • QR kod koji stigne na e-mail adresu  odmah nakon popunjavanja PLF-a je NEOPHODAN za ulazak u Grčku, i treba ga sačuvati na svom mobilnom telefonu ili odštampati i poneti sa sobom . 

OVA INFORMACIJA JE PROMENLJIVA I ISKLJUČIVO ZAVISI OD ODLUKE VLADE REPUBLIKE GRČKE. MOLIMO VAS DA SE INFORMIŠETE PRE POLASKA NA PUT O MERAMA, PRAVILIMA I USLOVIMA ULASKA U REPUBLIKU GRČKU A KOJA SU NA SNAZI U TERMINU VAŠEG PUTOVANJA.